Kovács Ákos véleménye a most zajló folyamatokról...

3 megjegyzés:

  1. Ez van! Az átlagember mit kap ettől az országtól? Kiszolgáltatottságot, szenvedést, érdekeit eddig nem érvényesíthette, elszenvedett sérelmeit senki nem kezelte. Egy egyszerű falusi ember vagyok és azt látom, hogy a törvényeink, végrehajtó szerveink nem értünk vannak, nem minket szolgálnak, bár mi tartjuk fen őket. Következmények nélküli országban élünk!!! Ami lerombolja az általános emberi erkölcsöt, megöli az adott szót. Amit Ákos megfogalmaz a döntés problematikájában, az árnyaltan jelen van mindennapjainkban. A döntés egy kettős dolog, áldozatvállalással jár, azzal hogy kimondjuk mit szeretnénk elvágjuk a másik utat, a döntésnek súlya van! Tudom, hogy egyszer érvényesülhetnek majd csalás, hazudás nélkül is itthon, a becsületes munkát végző emberek.

    VálaszTörlés
  2. Meg kellene tanulni fogalmaznia Ákosnak. Különben így jár: belebonyolódik az értelmetlen mondataiba!!!

    VálaszTörlés
  3. Nos...
    Hát apukáim, erre a mai helyzetre mondják azt, hogy mindenkit bevisznek a Tv-be a meglepő véleményével/viselkedésével.
    Vki gondol egyet a saját nézetei alapján, és azon kapja magát, hogy a "meglepett közönsége" ki akarja faggatni arról, tképpen hogy is gondolta ezt?... Ilyenkor az ávós korszak szelídebb formája ötlik eszembe... de hát végül is ez a szólás szabadsága, vagy nem-e?

    Nyilván a nemzeti érdeket kell persze vállalni - bárhol -, de csak a megfelelő módon s a tiszta célért. Szerintem, szerintünk. ...

    VálaszTörlés