Magyarország 2009-ben ......

na de akkor mi várható 2010 -ben ?

8 megjegyzés:

 1. Sötét,és szomorú igazságok ezek.Fel kell ébredni. Én már ébren vagyok egy ideje. Hat+két gyermeket neveltem fel.Ennek a felelőssége,még most is rajtam áll, noha 65 éves vagyok. A legkisebb fiam 7.
  Tudom, hogy a Jobbikban lehet az egyetlen reményünk, ezért teljes erőmmel támogatom. remélem nem csalódom majd. Ébresztőnek ajánlom még az évszázados átverés link alatti blogot.
  Szebb jövőt!

  VálaszTörlés
 2. Letaglózó adatok. Sajnos igazak...
  Ébresztő!!!
  Szebb jövőt!

  VálaszTörlés
 3. gratulálok a szerzőnek! gyönyörű/szomorú valóság-szavak... és én már 54 éves vagyok...

  VálaszTörlés
 4. Sajnos így van. Íme egy példa: Vác. A hvg-ben megjelent 1 cikk március 4-én: Váci Fidesz botrány címmel. Érdemes elolvasni. Youtube-on korrupt bábiné-re rákeresve a hozzá kapcsolódó video. A tisztaforrás.net weboldalán illetve a vaconline oldalon 3 váci képviselő reakciója. És még mindig nem történt semmi... Elkeserítő!

  VálaszTörlés
 5. Adjon az Isten szebb jövőt!
  Aki ezt ma meg tudja valósítani, az a Jobbik, VONA GÁBOR vezetésével!
  Remélem, illetve tudom, nagyon sokan gondolkodunk így. Tehát GYŐZ a Jobbik! -remélem, az eddigi húsos fazék mellett ülők ezt holmi választási csalással nem próbálják megakadályozni! Tessék nagyon figyelni, mert többen vagyunk szimpatizánsok, mint mások gondolnák!
  Adjon az Isten Vona Gáborral, szebb jövőt!

  VálaszTörlés
 6. Azt mondják a közvéleménykutatók, hogy a fiatalok, és a 35-40 évesek szimpatizálnak a Jobbikkal. Na, én ezt megcáfolom, mert 48 éves vagyok. - és a barátaim is ezt a korcsoportot képviselik, és minden azt mondjuk, GYŐZZÖN A JOBBIK!
  Ennyit a közvéleménykutatókról.

  VálaszTörlés
 7. A valóság mindíg mellbe vág!!!!!
  Ez történt velem is,ebből egyszer és mindenkorra:ELÉG-ELÉG-ELÉG-ELÉG-ELÉG!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 8. Kard ki Magyar hí a haza,itt az idő, most, vagy soha

  VálaszTörlés